Andre siger

Her kommer nogle af de offentlige tilbagemeldinger, der er blevet slået op på min facebookside. Må jeg sige mange tusind tak til alle for de pæne ord, både de offentlige og i private beskeder.

Marianne Bech Jensen:

“Helt utrolig velskrevet bog ??den rammer alle følelser og der skal være kleenex til stede når man læser, stor respekt til en person som har formået at dele sin meget skræmmende historie med os andre.” ❤️❤️

Annette Hollesen:

“God bog. Har fået bedre forståelse for de kvinder som gang på gang går tilbage til disse syge mænd. Mænd som kan være så veltalende og spiller skuespil over for familie og omgivelser, som lover at alt bliver godt igen i morgen. Flygt….det bliver ikke bedre.
Mere fokus på krisecentre for voldsramte kvinder eller mænd (der er jo også syge kvinder). Flere ville flygte hvis der var plads på sådan centre med det samme. Mange bliver desværre i sådan forhold fordi de ikke har andre steder at gå hen.
Godt skrevet, nem at læse, nem at forstå, ikke nem at ligge fra sig.”

Gitte Andersen:

“Mærket er en fantastisk bog. Den er på en gang uhyggelig og lærerig. Jeg kunne ikke slippe den, da jeg først var kommet i gang. Jeg synes, at det er super, at du har skrevet denne bog, som sikkert vil hjælpe andre, som enten selv står eller kender nogen som står i en lignende situation.”

Mette Lykke Jensen:

“Tillykke med udgivelsen Susanne,
jeg syns virkelig at det er en fængslende og nervepirrende fortælling jeg kunne nemt leve mig ind i alle følelserne – kærlighed, angst, modløshed, uretfærdighed, tristhed og vrede. Denne bog kunne blive til en fantastisk film.”

Gitte Bjelke:

“Utrolig stærk bog som går ind under huden på en. Håber den kan hjælpe kvinder der lever eller har levet i et forhold med en psykopat. Og jeg håber bogen kan være med til at ændre på: – politiets muligheder for at gribe ind tidligt – kommuners muligheder for akut hjælp – retssystemets muligheder for hårdere straffe. Og sidst men ikke mindst opfordre pårørende til at finde modet og turde gribe ind og hjælpe såvel fysisk som psykisk. Du får 5 flotte funklende stjerner fra mig.”

Louise Lykke Larsen:

“Jeg har læst Mærket og kan fortælle, at det er en bog, der vil knuse dit hjerte og danse på skårene. Det er en barsk historie om en hjælpeløs situation, og man føler med hovedpersonen hele vejen. På trods af oplevelsen af mareridtet skriver Susanne Lykke fint og underfundigt om det, til tider helt poetisk. Det er en stærk fortælling, oprigtigt fortalt, og den vil hjemsøge dig.”