Om bogen

Mærket – af psykopatens spind, er en biografisk roman.

Hvordan kan man blive forelsket i en psykopat? Hvordan slår man op med en psykopat? Hvordan kommer man videre efter en psykopat? Kan man finde sig selv igen?

Bogen giver indsigt i, hvordan det er at leve i psykopatens vold. Den giver større forståelse for, hvorfor det er så svært at bryde ud af sådan et forhold. Den kan læses af alle, der elsker en god dramatisk og spændende bog baseret på virkelige hændelser.

Her er lidt om de overvældende mange mails, jeg har modtaget.

Jeg har modtaget de mest utrolige tilbagemeldinger på bogen. Målløse kvinder, der er dybt berørt af bogen. Der er breve fra dem, der vil hjælpe nogen, de kender. Mænd skriver til mig, at de har grædt under læsningen. En havde lyst til at skrige. At de ikke kunne sove om natten, fordi de havde behov for at tale med nogen om bogen. Og jeg har fået tilbagemeldinger fra helt unge piger, der fortæller, hvordan de pludselig er blevet opmærksomme og derfor har været i stand til at afbryde et usundt forhold i tide.

Mærket – af psykopatens spind, kan bruges til undervisning til unge, da den har oplysende og forebyggende effekt. Der er flere emner i bogen, der kan debatteres.

Her kommer et lydklip med afsnittet der omhandler forsiden.