Mest lyttede bog i maj 2024

“Mærket af psykopatens spind” blev den mest lyttede bog i maj 2024 hos Lykkedal forlag. Over 1200 downloads! Det er jeg vanvittig glad for… for det er nøjagtig otte år siden den blev udgivet.

Som debutbog fik “Mærket af psykopatens spind” en hård medfart og den manglende korrekturlæsning fra daværende forlags side, havde store konsekvenser for bogen. Den fik som den eneste af mine bøger, hverken lektørudtalelse eller plads på biblioteket. Det gjorde ondt, for der havde været professionel redaktør på bogen og det havde kostet mig tårer at skrive bogen og mange penge at få den redigeret. Men selv med stavefejl sneg den sig langsomt ind på bibliotekshylderne alligevel, for læserne kunne lide bogen. Der blev selvfølgelig hurtigt rettet op på stavefejlene i en ny udgave. Desværre var skaden sket hos biblioteket og beskeden til mig var, da jeg stod med en super flot gennemskrevet ny udgave i spritnyt omslag, at jeg ikke kunne få en ny vurdering på bogen da der ikke var gået fem år.

Men så kom lydbogen Mærket af psykopatens spind

Lydbogen ændrede alt for bogen. Den er gennem alle årene blevet lånt ud til mange og har næsten konstant ligget nr. 1 på Lykkedals udlån af digitale bøger. På eReolen har den flere gange fået plads på forsiden og den har været med i deres nyhedsbrev.

Du kan læse meget mere om de mange downloads, om bogens vej fra dengang vi var i Go’morgen Danmark til nu, her:
https://lykkedal.dk/2024/06/15/mest-lyttede-bog-i-maj-2024-blev-maerket-af-psykopatens-spind-der-dermed-saetter-rekord-hos-lykkedal-forla

One Reply to “Mest lyttede bog i maj 2024”

Lukket for kommentarer.